BOOK BANEN

HVORFOR VÆLGE OS?


Du skal vælge os hvis du ønsker et arrangement du ikke vil glemme de næste mange år, hvis nogensinde. Vi har spillet og drevet airsoft siden det kom til Danmark i 90'erne. Vi er en flok kompetente nørder med rigtig meget viden inden for airsoft. Afholder i et arrangement hos os, vil vi gøre alt for at i får en super oplevelse.

ALL INCLUSIVE!

Det kan være en stor opgave at skulle afholde et arrangement. Hos os skal du blot udfylde formularen og så hører du fra os.

VÅBEN

Det udstyr du lejer hos os holdes konstant vedlige. Vi bruger Classic Army CQB & alm. Classic Army M4. Vi har også et par Shotguns der skyder 3 skud af gangen.

KIOSK

Bliver du sulten eller tørstig i løbet af dagen, så frygt ej! Vi har en kiosk med alt til ganen.

OVERDÆKKET SAFEZONE

Vores safezone er overdækket så dig og dit grej er beskyttet mod vind, vand og hvad det danske klima ellers har at byde på.

HVAD SIGER FOLK OM OS?

The field offers an excellent environmental variety, from high intensity container combat too foliage based hide and seek you will find that BadBoys offers a full package. It is especially great for players looking for a close to mid range engagement. The safe zone is well stocked and maintained and the owners keeps stock of essentials that are available for purchase. Additionally the option to rent gear for newcomers is great for trailing Airsoft. A great time for seasoned players and newcomers alike.

Erik Michalowski

Så fed en bane! Der er virkelig lagt kræfter i den! Og så køre alt bare som smurt. KÆMPE ROS til dem der står bare banen og spillende 100% sikkert ikke sidste gang i ser jyder på jeres bane !

Jacob Valbirk Jeffers

Godt fællesskab Professionel opførsel og god ekspertise

Klemens O'malley Borg Carlsen

Første dag på banen i Taastrup. Super fedt sted, masser af deltagere, klart det mest intense close combat site jeg har været på indtil videre. Størrelsen på banen er perfekt. Masser af rekvisitter og hide outs. Mange fede spil moduler. Stort klargøringsområde. Kiosk med drikkevarer samt toast og pizzaslices.... og til sidst en stor hånd til game-Leader Frederik,som styrede slagets gang med hård hånd og tydeligt sprog. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til meget snart.

Mogens Normann

Går altid derfra med en god oplevelse

Rie Kvist Liljeskov


VIL DU LEJE VORES BANE?


Vi har to af Danmarks fedeste baner. Begge kan lejes til dit privat arrangement. Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD MED DET SAMME!


Efter du har udfyldt formularen kontakter vi dig og får de sidste detaljer på plads. Derfra skal du ikke gøre mere.!
Felter markeret med * SKAL udfyldes korrekt.

DEPOSITUM

Du skal være opmærksom på vi opkræver et depositum på 1000,- kr.
Dette beløb vil blive trukket fra den endelige pris.

Aflysninger af arrangementer skal ske min. 3 døgn før, ved senere aflysninger end dette, refunderes depositummet ikke.

KYNDIG VEJLEDNING

Til alle vores arrangementer, vil der være kyndig vejledning fra erfarne og uddannede instruktører. Vi er der for jeres skyld og hjælper med alt lige fra tekniske ting til generelle spørgsmål. Er du derfor i tvivl om noget på dagen, så spørg løs.

STADIG IKKE OVERBEVIST?


Hvis du stadig ikke er helt overbevist, så skriv til os og få lavet et tilbud.

info@badboysairsoft.dk