Covid-19 opdatering

Nu hvor regeringen har valgt at forlænge 'lockdown' til og med d. 17. Januar 2021, så kommer vi her med en opdatering på hvordan vi fortsat kan hjælpe jer bedst muligt.

Da butikken er tvunget lukket, er vi desværre nødsaget til at holde lukket for kunder som ønsker at komme forbi og kigge, samt hygge-sludre.

Vi er dog så heldige både at have denne hjemmeside, samt en bane, hvor man fra hjemmesiden vil kunne bestille vare og enten få dem leveret som normalt, eller komme og afhente tingene på banen ved den kommende weekend.

Vi tager fortsat imod reparationer, som kan indleveres på banen, eller i butikken efter aftalte.

Hvis i har spørgsmål til hvordan og hvorledes, vil vi meget gerne henvise til vores facebook, som vi løbende får holdt øje med, og besvare hurtigst muligt.

Det er bestemt ikke med vores gode vilje at vi kommer med denne udmelding, men hvad det her angår, er der nogen som bestemmer lidt mere end vi selv gør. Og vi håber på forståelse fra jer alle sammen, så vi kan komme godt ind i 2021, og forhåbentligt hurtigt få åbnet op så alt kan blive som det var før :-)

Hvad banen angår, så foregår det som det har gjort tidligere. Vi har jævnligt besøg af politiet, som ved hvert besøg, har givet os 'thumbs up', hvilket vi er MEGET taknemmelige for, så indtil andet bliver meldt ud, har banen åbent som den plejer, fra det nye år.

 

2 kommentarer

Daniel k.

Daniel k.

Magnus: Jeps, der er stadig spil torsdag – lørdag og søndag. – se evt. på badboys facebook side. der er langt mere info vedr. spil.

Magnus

Magnus

Er der stadig weekendspil om lørdagen og søndagen?

Skriv en kommentar