Lidt om Badboys Airsoft

Badboys Airsoft startede i 2009 med banen "Værket" i Græsted som blev drevet som en stor success indtil banen lukkede i 2018. I 2013 udvidede Badboys Airsoft med en bane nummer 2, Skovbanen, der kom til at ligge i Taastrup - og som stadig er en af landets bedst besøgte baner.

I 2020 besluttede vi os endnu engang for at udvide, dog denne gang med en webshop. Igennem årene har vi stået til rådighed for vores gæster, når det kom til reparationer og tuninger af våben og dette har givet os en masse erfaring og selvtillid nok til, at kunne stå 100% bag de produkter vi har valgt at føre i vores butik og de specielle tunløsninger vi tilbyder.
Vores team

Rasmus Ramy Omran

Nicklas Sjøner

Daniel Eichenberger

Ejer af Badboys Airsoft siden starten i 2009. Har alverdens erfaringer med alt hvad der har med tun og opgraderingsdele at gøre. Spiller på Badboys baner siden han startede i 2015, og medejer siden medio 2020. 15+ års erfaring med salg og service af hardball udstyr. Ekstremt dygtig og dybdegående i alt han foretager sig.Hvad siger folk om os?

Efter fire dejlige besøg hos Badboyairsoft, kan jeg kun varmt anbefale stedet! Man bliver taget godt imod. Folk (personalet såvel som gæster) er meget imødekommende og hjælpsomme. Der spilles fair og ofte, og banen er rigtig god og alsidig, der er plads til alle! Gamle som nye airsoftere.

- Rasmus Harlsby Andersen

Første dag på banen i Taastrup. Super fedt sted, masser af deltagere, klart det mest intense close combat site jeg har været på indtil videre. Størrelsen på banen er perfekt. Masser af rekvisitter og hide outs. Mange fede spil moduler. Stort klargøringsområde. Kiosk med drikkevarer samt toast og pizzaslices.... og til sidst en stor hånd til game-Leader Frederik,som styrede slagets gang med hård hånd og tydeligt sprog. Det er helt sikkert et sted jeg kommer tilbage til meget snart.

- Mogens Normann

Så fed en bane! Der er virkelig lagt kræfter i den! Og så køre alt bare som smurt. KÆMPE ROS til dem der står bare banen og spillende 100% sikkert ikke sidste gang i ser jyder på jeres bane!

- Jacob Valbirk Jeffers